Projectbezoek ForĂȘt in Doorn

donderdag 18 januari

Op 18 januari zijn wij uitgenodigd door Bob Nikkessen om het luxe appartementencomplex La Forêt in Doorn te bezoeken. La Forêt is een ontwikkeling van Nikkessen Projecten. De ontwikkeling startte in 2001(!). Eindeloze procedures, ingezet door een enkele buurman en marktomstandigheden hebben ervoor gezorgd dat pas nu het project gereed komt. Eind februari is de oplevering; 18 januari is een goed moment (en meteen de laatste gelegenheid) om het project in een ver stadium te bekijken.

Dit projectbezoek maakt deel uit van een relatiedag van Nikkessen Projecten, waarbij ook relaties en de kopers van het project uitgenodigd zijn. Vanzelfsprekend wordt er voor een goede borrel met hapjes gezorgd! Netwerken gegarandeerd.

La Forêt bestaat uit 10 appartementen op een perceel van ca. 5.300 m², onderverdeeld in 8 appartementen van ca. 183 m² (excl. terras) en twee penthouses van 264 m² gelijkvloers plus entresol van 125 m². Exclusief twee terrassen per penthouse.  Een parkeergarage onder het gebouw voor 20 auto’s. Het tuinontwerp is van de hand van ons lid Anet Scholma (Buro Mien Ruys). Verkoopprijzen (afgebouwd) van € 638.000 tot € 650.000 voor de appartementen; penthouses € 1.085.000 vrij op naam. Alle appartementen waren bij start bouw verkocht.

Aanvang 15.30 uur. Parkeergelegenheid in de buurt langs de Woestduinlaan. Parkeren kan ook op het terrein van het Reviuslyceum, Driebergsestraatweg 6c. Je kunt dan binnendoor naar het project lopen.